Kano huren of met eigen kano heerlijk peddelen.

;-) Een verontrustend mailtje in de mailbox vanuit Winsum: "We zagen onze camping niet in het rijtje staan, terwijl we in de provincie Groningen de grootste zijn! mvg Kees en Els Douma (Nieuwe eigenaren per 1 februari 2007) Proficiat!

Camping Marenland: Een uurtje, een dag, een weekend- of week-trektocht?... Dat kan allemaal bij Camping Marenland. Ook met uw eigen kano bent u welkom.

Camping Marenland verhuurt 1- en 2-persoons kajaks en 2- 3- tot 12-persoons 'canadezen'. De vloot telt circa 100 boten. De lichtvarende kano's zijn heel stabiel en daardoor geschikt voor (zeer) jong tot (heel) oud. Geen ervaring?... geen nood, een korte instruktie is standaard.

Vanuit Marenland zijn drie ANWB-dagtochten te varen van 15 tot 21 kilometer. De routes leiden u door pittoreske dorpjes, langs mooie plekjes, borgen, molens of (streek-)musea. Onderweg zijn er voldoende aanlegmogelijkheden om even de benen te strekken en tijdens de picknick te genieten van de mooie omgeving. Een kanozwerfvakantie?... het Marengebied herbergt vele kleine vriendelijke kanocampings op slechts zo'n 5 kilometer afstand van elkaar.

Voor niet-kanoŽrs is er parallel aan de kanoroute ook een leuke fietstocht uitgezet.

Website: Camping Marenland

© 2009 Kanowebgids | Contact | Recente updates | Sitemap